Το καλάθι μου
(+30) 210 010 7032

Οι αξίες μας

Η εταιρεία με διακριτικό τίτλο «AT ELECTRO» και ισχυρή παρουσία στον κλάδο της παροχής ηλεκτρολογικών και ηλεκτρονικών υπηρεσιών καθώς και υπηρεσιών διαδικτύου επεκτείνεται στο IQ ZONE αποκτώντας έτσι θέση και στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το IQ ZONE διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα υπολογιστών καθώς και ό,τι άλλο χρειάζεται ο καταναλωτής από hardware, software, περιφερειακά, ήχο και εικόνα, κινητή και σταθερή τηλεφωνία, ηλεκτρονικά παιχνίδια, gadgets, εργαλεία, συσκευές θέρμανσης και πολλές ακόμα ηλεκτρικές συσκευές για κάθε είδους ανάγκες!

Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι να εξασφαλίζει στους καταναλωτές τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα χαμηλά λειτουργικά της έξοδα ως κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου και διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία που προσφέρουν τα επώνυμα προϊόντα. Οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις παραγγελίες τους τόσο ηλεκτρονικά, όσο και τηλεφωνικά. Ωστόσο το IQ ZONE.GR δεν απευθύνεται μόνο στον καταναλωτή αλλά και στον επαγγελματία αφού προσφέρει σε τιμές χονδρικής για μεγαλύτερες ποσότητες προϊόντων.

Το IQ ZONE.GR παράλληλα με την αγορά σας προσφέρει την δυνατότητα αποστολής και τοποθέτησης στο χώρο σας. Μεριμνώντας αδιάκοπα για διαρκή βελτίωση και καινοτομία επενδύουμε σημαντικά με στόχο να βρισκόμαστε πάντα δίπλα στη συνεχώς αναπτυσσόμενη τεχνολογία.